КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

Політика конфіденційності

Дані правила обробки, зберігання та захисту Користувачів (надалі – Правила) визначають порядок поводження з даними Користувачів, які зареєстровані на сайті katysha.com.ua.

        1. Основні положення

Погоджуючись з даними Правилами, Користувач надає згоду на збір, зберігання, використання та розголошення своїх даних (в тому числі, але не обов’язково, персональних даних), згідно з даними Правилами, Законами України «Про захист прав споживачів», «Про захист персональних даних», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах».

Правила діють з моменту реєстрації Користувача на сайті katysha.com.ua. 

        2. Збір та використання персональних даних про Користувача

Дані Користувача є інформацією з обмеженим доступом.

Дані Користувача зберігаються на сервері сайту katysha.com.ua, і обробляються за допомогою автоматизованої системи.

Ціль обробки даних Користувача: для забезпечення реалізації адміністративно-правових відносин, відносин в сфері податкового та бухгалтерського обліку, реклами, інших відносин, при яких використовуються дані Користувачів.

На сайті katysha.com.ua можуть збиратися, зберігатися і використовуватись наступні дані:

    • адреса електронної пошти;

    • номер мобільного телефону;

    • місто;

    • прізвище та ім’я;

    • інші дані, які були надані Користувачем при реєстрації на сайті katysha.com.ua.

Користувач погоджується з тим, що надані ним дані можуть використовуватися для:

    • реєстрації Користувача на сайті katysha.com.ua;

    • повідомлення Закладу, в якому бронюється стіл, про деталі такої броні;

    • надання послуг та клієнтської підтримки за запитом Користувача;

    • поліпшення власних послуг, змісту сайту на реклами;

    • повідомлення Користувача про послуги, новини, рекламні пропозиції за допомогою sms, електронних повідомлень, пошти тощо.

        3. Розголошення даних Користувача

Дані Користувача надаються третім особам в таких випадках:

    • отримана додаткова згода Користувача;

    • надання загальної інформації (статистичні дані, узагальнена інформація), яка не містить персональну інформацію і яка не ідентифікує Користувача індивідуально;

    • надання інформації правоохоронним, судовим та іншим державним органам у відповідь на офіційний запит, щодо кримінального розслідування або протиправної діяльності;  

        4. Видалення наданих даних (в тому числі персональних даних) 

і відмова від розсилки

При зміні даних Користувача, які зазначені в Розділі 2 даних Правил, а також у випадку якщо Користувач не бажає більше користуватися послугами сервісу сайту katysha.com.ua, його дані підлягають зміні та/або видаленню. 

Сайт katysha.com.ua залишає за собою право використовувати дані Користувача з метою, для якої така інформація була зібрана, на протязі одного місяця після деактивації інформації. 

        5. Захист даних

Сайт katysha.com.ua зобов’язується вживати належні заходи безпеки для захисту від неправомірного доступу з метою неправомірної зміни, розголошення або знищення даних Користувача.